• Vyhlásenie o bezinfekčnosti

          • Vážení rodičia, počas tejto doby kontaktného vyučovania pre 1. stupeň a dištančného vyučovania pre 2. stupeň naša škola pripravila pre Vás možnosť podať žiadosť o bezinfekčnosti Vášho dieťaťa elektronicky. Túto žiadosť podanú elektronicky akceptuje a potvrdzuje triedny učiteľ Vášho dieťaťa.Rodičia túto žiadosť budú potrebovať pre deti 1. stupňa najskôr 3. novembra po nástupe do školy po jesenných prázdninach a rodičia detí 2. stupňa po skončení dištančného vzdelávania. Prosíme Vás neposielajte tieto žiadosti teraz, ďakujeme. Ako má postupovať rodič pri podaní žiadosti nájdete v návode nižšie na linku. Rodič sa prihlasuje svojim kontom, kde meno je mailova adresa rodiča a heslo.

          • Jesenné prázdniny - zmena termínu

          • V zmysle rozhodnutia ministra školstva, vedy, výskumu a športu SR sa jesenné prázdniny v školskom roku 2020/2021 uskutočnia v termínoch 30. októbra a 2.,6., a 9. novembra 2020. S účinnosťou od 26. októbra 2020 sa do odvolania prerušuje školské vyučovanie v základnej škole pre žiakov 5. - 9. ročníka. Vyučovanie v týchto ročníkoch bude prebiehať dištančne. Žiaci boli v piatok 23. 10. 2020 svojimi vyučujúcimi informovaní o priebehu dištančného vzdelávania: formy, metódy, komunikačné kanály, zadávanie domácich úloh, prezentácie, testy, projekty, výklad učiva, opakovanie učiva + spätná väzba. Žiaci sú povinní rešpektovať pokyny vyučujúcich a odovzdávať pridelené zadania v požadovaných termínoch.

            Ilustračné foto. Zdroj:naonsite.com

          • Mimoriadny oznam

          • Vyučovanie v piatok 23.októbra 2020 pre 1.stupeň bude prebiehať 4 vyučovacie hodiny podľa rozvrhu a pre 2.stupeň 5 vyučovacích hodín podľa rozvrhu.

            V pondelok 26.10.2020 začínajú vyučovanie triedy 5.,6.,7.,8.,9. formou dištančnou a online cez Edupage.

          • Oznam

          • Vedenie ZŠ s MŠ v Želovciach žiada rodičov žiakov základnej  školy, aby  v prípade absencie žiaka na vyučovaní, od  05.10.2020, odhlasovali telefonicky zo stravy svoje deti. Odhlásiť žiaka zo stravy je možné ráno do 07:30 hod. , u vedúceho kuchyne pána Petra Koiša, na telefónnom čísle  0911313239.

          • Oznam pre rodičov v MŠ

          • Vážení rodičia.

                 Oznamujeme Vám, že na základe doporučenia RÚVZ vo V.Krtíši /viď v prílohe/ a po prejednaní so zriaďovateľom ZŠ s MŠ Želovce, sa prerušuje výchovno – vzdelávací proces v materskej škole, od 25.9.2020 /piatok/ do 2.10.2020 /piatok/. Obnovený bude 5.10.2020 /pondelok/. Naďalej budeme monitorovať situáciu a postupovať podľa aktuálnej epidemiologickej situácie. Ďakujeme.

          • Oznam pre rodičov v MŠ

          • Vážení rodičia. Z technických a prevádzkových dôvodov nebude materská škola v prevádzke od 02.septembra do 04. septembra 2020. Za porozumenie ďakujeme.

          • Ukončenie školského roka 2019 - 2020

          • 30. júna 2020 skončilo riadne vyučovanie aj na našej škole. Opäť sme sa spolu slávnostne rozlúčili, pani učiteľky odovzdali koncoročné vysvedčenia. Ďakujeme našim deťom, žiakom, zamestnancom školy, rodičom, školskej rade, výborom rodičovského združenia pri ZŠ a MŠ, OÚ v Želovciach, priateľom a fanúšikom školy za poskytnutú pomoc a morálnu podporu počas celého školského roka. Deviatakom prajeme veľa úspechov.  Želáme všetkým veľa zdravia, pokojné, slnečné leto. S úctou vedenie ZŠ s MŠ v Želovciach.

          • Oznam pre rodičov budúcich prvákov

          • Vedenie školy oznamuje rodičom budúcich prvákov, že overovanie správnosti údajov o žiakoch prebehne v dňoch 18. (štvrtok) a 24. (streda) júna 2020 od 11:45 do 13:45 hod. v triede 1. ročníka. Podrobné informácie čítajte v prílohe nižšie.

          • 1. jún - Medzinárodný deň detí

          •  

            Pri príležitosti MDD želáme všetkým našim deťom veľa zdravia, šťastia, lásky, rodinnej pohody, skutočných priateľov, splnených snov, túžob a prianí. Kolektív zamestnancov ZŠ s MŠ Želovce :)

          • Kontaktné vyučovanie od 1. júna 2020

          • Milí rodičia! V pondelok 1. júna 2020 zahájime v ZŠ s MŠ Želovce kontaktné vyučovanie pre prihlásené deti v materskej škole a  1. - 5. ročníka ZŠ. Pokyny, pravidlá, časový harmonogram príchodu žiakov na vyučovanie, samotné vyučovanie a koniec nájdete v prílohe nižšie. Vyhlásenie zákonného zástupcu o zdravotnej spôsobilosti svojho dieťaťa a Prehlásenie zákonného zástupcu o zdravotnom stave dieťaťa si môžete stiahnuť nižšie, a vyplnené priniesť v prvý deň nástupu do školy/škôlky. K dispozícii budú aj vytlačené formuláre, ktoré je možné si vyzdvihnúť osobne, a vyplniť pred vchodom do školy/škôlky v prvý deň nástupu na vyučovanie. Aktuálne informácie budeme zverejňovať priebežne.

          • Prevádzka ŠKD od 01. - 30.06.2020

          • V súvislosti s otvorením ZŠ s MŠ Želovce od 1. júna 2020 bude v obmedzenom režime spustená prevádzka ŠKD a Triedy s povyučovacími aktivitami pre deti, ktoré ju v tomto šk. roku navštevovali. Z dôvodu dodržania opatrení vydaných ÚVZSR, MŠVVaŠ, týkajúcich sa striktného dodržiavania BOZ, počtu detí v skupine, rozdelenia skupín (deti, ktoré sú spolu doobeda v triede, budú spolu aj poobede v ŠKD a v Triede s povyučovacími aktivitami, skupiny sa nemôžu miešať!!!) budú otvorené 4 triedy. Milí rodičia, ŠKD a Trieda s povyučovacími aktivitami je určená prioritne pre žiakov 1. - 4. ročníka ZŠ -  deti pracovníkov v zdravotníctve, silových zložkách, zamestnancov školských zariadení, oboch pracujúcich rodičov - nie home office. Pobyt v ŠKD a Triede s povyučovacími aktivitami je stanovený od 11:30 do 15:30 hod. pre  prihlásené deti. Za porozumenie ďakujeme.

             

          • "Kontaktné vyučovanie" 01. - 30.06.2020 školské obedy

          • Prosíme rodičov žiakov, ktoré sa nebudú stravovať v školskej jedálni počas kontaktného vyučovania, aby deti z obedov odhlásili mailom na adresu školy: skola@zszelovce.edu.sk alebo telefonicky u pána vedúceho školskej jedálne 0911313239. Ďakujeme.

            Prosíme rodičov žiakov 6. – 9 ročníka základnej školy, ktorí sa budú zúčastňovať on - line vyučovania a majú záujem o stravu, aby sa prihlasovali telefonicky u pána vedúceho školskej jedálne 0911313239, do 08:00 hod. Oznamujeme, že strava bude vydaná zákonnému zástupcovi, vo Výdajni Reštaurácie Fontána, do 13:00 hod. Povinné je dodržiavanie opatrení ÚVZ SR, rúško a rukavice, ďalej je potrebné zaplatiť za jednorazový baliaci box. Ďakujeme.

              

          • Otváranie MŠ, ŠKD, 1.stupňa a 5.ročníka

          •  

            Vážení rodičia!

            Vedenie školy oznamuje rodičom, že z dôvodu už avizovaného otvárania materskej školy, ŠKD, 1. stupňa ZŠ + 5. ročníka ZŠ bude prevádzka v našich spomínaných zariadeniach fungovať až do odvolania v krízovom „CORONA REŽIME“, za dodržiavania nevyhnutných bezpečnostných opatrení a ďalších prísnych kritérií. Podrobnejšie informácie nájdete v priloženom dokumente – príloha CORONA. docx

          • Prihlasovanie sa na povinne voliteľné predmety !

          • Milí žiaci, upozorňujeme Vás na povinnosť prihlásiť sa každý z vás cez svoju edupage na jeden povinne voliteľný predmet, na budúci školský rok. Vybrať si môžete z Náboženskej výchovy - katolíckej, alebo Náboženskej výchovy - evanjelickej, alebo Etickej výchovy. Prihlasovať sa môžete do 08.júna 2020 do 22. hodiny. Mladším žiakom s prihlásením cez konto žiaka pomôžu rodičia. Pripomíname prihlasovanie cez online je povinné a po celý nasledujúci školský rok nemenné.

  • Fotogaléria

      zatiaľ žiadne údaje