• Veľkonočné prázdniny 2021

          • Veľkonočné prázdniny pre deti a  žiakov ZŠ začínajú vo štvrtok 01.04.2021, končia v utorok 06.04.2021. Riadna prevádzka v materskej škole a prezenčné vyučovanie žiakov 1. stupňa základnej školy pokračuje od stredy 07.04.2021. V prípade avizovaných zmien ohľadom vyučovania žiakov 2. stupňa ZŠ čakáme na rozhodnutie ministra školstva. Rodičov a žiakov budeme včas informovať. Všetkým želáme veľa zdravia a pokojné veľkonočné sviatky.

          • Od 29.3.2021 MŠ neotvárame, na 1.stupni ZŠ - riaditeľské voľno, na 2.stupni ZŠ pokračujeme dištančne

          • Vážení rodičia! Vedenie školy v spolupráci so zriaďovateľom a RÚVZ vo V.Krtíši, oznamujú rodičom nasledovné: Deti materskej školy a žiaci základnej školy sa od pondelka 29.03.2021 do školy zatiaľ nevrátia. Vyplýva to z pretrvávajúcej kritickej epidemiologickej situácie. Príčinou sú závažné prevádzkové a organizačné dôvody. Pozitívne testovaní zamestnanci sú na PN, resp. sa doliečujú v karanténe. Žiaci 1. stupňa ZŠ majú žiaci riaditeľské voľno,  zmysle Zákona č.245/2008 Z.z. o výchove  a vzdelávaní v znení neskorších predpisov, so súhlasom zriaďovateľa. Žiaci  2. stupňa základnej školy budú pokračovať v dištančnom vzdelávaní – online, v režime, ako doteraz. Konzultácie každú stredu (po dohovore s jednotlivými vyučujúcimi môže byť aj iný deň) pre žiakov, ktorí konzultácie potrebujú. Dôsledne sa riadime presnými pokynmi MŠVVaŠSR, príslušného RÚVZ a všeobecných lekárov. Stále  sa nachádzame v červenej zóne školského semaforu COVID 19!!!

          • Blahoželanie k jubileu

          • Čo najsrdečnejšie blahoželáme dnes p. Ladislavovi Sorčíkovi, k veľkému jubileu – 60-ym narodeninám. Milý Lacko. „Len to najkrajšie, čo život môže dať, k narodeninám, chceme Vám zaželať. Nech len zdravie, šťastie, láska a dobrota, sú náplňou do ďalších rokov Vášho života.“  Prajeme Vám do ďalších rokov veľa zdravia, šťastia, lásky, splnených prianí a životného elánu. Vedenie školy a kolektív ZŠ s MŠ v Želovciach

          • Od 22.3.2021 pokračujeme dištančne

          • Vážení rodičia! Vedenie školy v spolupráci so zriaďovateľom a RÚVZ vo V.Krtíši, oznamujú rodičom nasledovné: Deti materskej školy a žiaci základnej školy sa od pondelka 22.03.2021 do školy zatiaľ nevrátia. Vyplýva to z pretrvávajúcej kritickej epidemiologickej situácie  Dve učiteľky a jeden zamestnanec boli pozitívne testovaní na Covid 19, dve učiteľky sú v karanténe, dvaja zamestnanci sú na PN, resp. sa doliečujú v karanténe. Žiaci 1. a  2. stupňa základnej školy budú pokračovať v dištančnom vzdelávaní – online, v režime, ako doteraz. Konzultácie každú stredu (po dohovore s jednotlivými vyučujúcimi môže byť aj iný deň) pre žiakov, ktorí konzultácie potrebujú. Dôsledne sa riadime presnými pokynmi MŠVVaŠSR, príslušného RÚVZ a všeobecných lekárov. Naďalej sa nachádzame v červenej zóne COVID 19!!!

          • Ďalší úspech deviatakov na olympiádach

          • Deviataci dosiahli ďalší veľký úspech v nepriaznivej dobe dištančného vzdelávania. V okresnom kole online chemickej olympiády získala  Dominika Vaškorová vynikajúce 3.miesto.  Ďakujeme jej za ukážkovú reprezentáciu školy, pánu učiteľovi RNDr.Zoltánovi Majorošovi  za odborné vedenie a prípravu žiačky. Prajeme jej aj všetkým deviatakom veľa úspechov pri prijímaní a pokračovaní v štúdiu na vybraných stredných školách.

          • Od 15.3.2021 pokračujeme dištančne

          • Vážení rodičia! Deti materskej školy a žiaci základnej školy sa od pondelka 15. 03. 2021 do školy nevrátia. Všetci žiaci základnej školy pokračujú v dištančnom vzdelávaní – online. Konzultácie každú stredu (po dohovore s jednotlivými vyučujúcimi môže byť aj iný deň) pre žiakov, ktorí konzultácie potrebujú. Ubezpečujeme Vás, že sa dôsledne riadime presnými pokynmi MŠVVaŠSR a príslušného RÚVZ. Zatiaľ sa nachádzame v červenej zóne COVID 19.

          • MIMORIADNY OZNAM – MŠ sa od 8.3.2021 neotvorí!!!

          • Vedenie školy v spolupráci so zriaďovateľom a RÚVZ vo V.Krtíši, oznamujú rodičom nasledovné:: Od 8.3.2021  MŠ prechádza do oranžovej fázy Covid školského semaforu /viď link/,  najbližších 14 dní. Dôvodom je pozitívne testovaná učiteľka na Covid 19. Pozitívne testovaná a osoby v úzkom kontakte sú v karanténe. Vyzývame Vás k maximálnej opatrnosti, sledujte zdravotný stav Vašich detí/žiakov, pri zvýšenej teplote a prípadných ďalších príznakoch ochorenia na Covid 19, kontaktujte Vašu detskú pediatričku!!! Neodkladne nám telefonicky oznámte prípadné potvrdenie ochorenia na COVID 19. Dodržiavajte všetky hygienické opatrenia, ROR, chráňte zdravie svojich detí a našich zamestnancov!!!.

          • Od 8.3.2021 prevádzka v MŠ, v 1.,2.,4.roč. ZŠ a ŠKD v riadnom režime

          •       Vedenie školy v spolupráci so zriaďovateľom a RÚVZ vo V.Krtíši, oznamujú rodičom nasledovné:

            1. Od 8.3.2021 prevádzka v MŠ, v 1.,2. a 4 roč. ZŠ  pokračuje „prednostne pre žiakov, ktorí sú deťmi zamestnancov s nevyhnutným prezenčným výkonom práce, alebo pre žiakov, ktorým podmienky neumožňujú prístup k dištančnému vzdelávaniu“. Potvrdenie o tom, že daní zamestnanci nemôžu svoju prácu vykonávať z domu, zákonný zástupca odovzdá škole. Stiahnuť si ho môžete nižšie /link/.

            2. Od 8.3.2021 prevádzka MŠ a v 1.,2. a 4. roč. ZŠ, ŠKD a školskej jedálne pokračuje v riadnom režime. Je nevyhnutné, aby zamestnanci školy a jeden zo zákonných zástupcov detí a žiakov, absolvovali antigénové testovanie na Covid 19 s preukázateľnou negativitou testu. Certifikát o testovaní nesmie byť starší ako 7 dní. Žiaci 3. ročníka sa vzdelávajú dištančne.

            3.Rodič vyplní Vyhlásenie o bezinfekčnosti online na Edupage.

            4.Rodič podpíše vyhlásenie, že má negatívny test, na tom istom tlačive, kde je aj prehlásenie. V prípade, ak by bolo nepravdivé, rodič bude niesť trestnoprávnu zodpovednosť. Stiahnuť si ho môžete nižšie /link/ a doniesť v deň nástupu. Kópia negatívneho výsledku testu sa PRIKLADÁ!!!

            5.Platí prísny zákaz vstupu rodičov do vnútorných priestorov materskej a základnej školy!!! Deti a žiaci absolvujú ranný filter – meranie teploty. Rodičia sú povinní v areáli školy dodržiavať ROR.

            6.Je možné testovať sa dňa 06.03.2021 ( v sobotu), na Zdravotníckom stredisku v Želovciach, po registrácii na www.zelovce.sk.

            7.Nástup detí  MŠ a žiakov ZŠ, nahlásia rodičia najneskôr v sobotu (po testovaní)  cez Edupage alebo telefonicky na MŠ p.Kiššimonovej na ZŠ triednym učiteľkám, aby sme vedeli zabezpečiť stravovanie a dodržanie prísnych hygienických a bezpečnostných opatrení.

             

          • Rodičia pozor !!! Oznámenie ministra školstva !!!

          • Možnosť prezenčnej výučby v materských školách a na prvom stupni základných škôl bude od pondelka 08. 03. 2021 zachovaná pre deti rodičov, ktorí musia pracovať z pracoviska, čo bola jedna z požiadaviek odborníkov. Do tejto kategórie nepatria len zamestnanci kritickej infraštruktúry, ale aj policajti, predavači a predavačky, učitelia v MŠ, na prvom stupni ZŠ, cestári, zamestnanci odpadového hospodárstva, technických služieb a podobne. „Pre týchto rodičov budú otvorené MŠ a prvý stupeň ZŠ aj naďalej. Rozhodnutie ministra upravujúce tento fakt nájdete na webe www.minedu.sk /viď link/. Potvrdenie o tom, že daní zamestnanci nemôžu svoju prácu vykonávať z domu čoskoro pribudne na webe ministerstva www.minedu.sk. Zákonný zástupca toto potvrdenie následne odovzdá škole,“ ozrejmil šéf rezortu školstva.

          • OZNAM - ZŠ s MŠ prechádza do oranžovej fázy od 1.3.2021

          • Vážení rodičia, vedenie ZŠ s MŠ v Želovciach, v spolupráci so zriaďovateľom, Vám oznamujú : Od 1.3.2021 ZŠ s MŠ prechádza do oranžovej fázy Covid školského semaforu /viď link/. Žiaci 3.ročníka sa budú vyučovať dištančne, najbližších 14 dní. Dôvodom je pozitívne testovaný žiak 3. ročníka, na Covid 19. Na materskej škole sa potvrdili dvaja pozitívne testovaní zákonní zástupcovia detí MŠ, na Covid 19. Pozitívne testovaní sú v karanténe. Vyzývame Vás k maximálnej opatrnosti, sledujte zdravotný stav Vašich detí/žiakov, pri zvýšenej teplote a prípadných ďalších príznakoch ochorenia na Covid 19, kontaktujte Vašu detskú pediatričku. ZŠ s MŠ dnes prechádzajú dôkladnou dezinfekciou, aby sa deti/žiaci MŠ, 1.,2., a 4. roč., mohli vrátiť do bezpečného, dezinfikovaného prostredia. Vážení rodičia, dodržiavajte všetky hygienické opatrenia, ROR, chráňte zdravie svojich detí a našich zamestnancov!!!

          • Od 1.3.2021 prevádzka MŠ v riadnom režime, na 1.stupni ZŠ a v ŠKD v obmedzenom režime

          • Vedenie školy v spolupráci so zriaďovateľom a RÚVZ vo V.Krtíši, oznamujú rodičom nasledovné:

            1.Od 1.marca  2021 prevádzka materskej školy pokračuje v riadnom režime. Prevádzka 1.stupňa ZŠ je upravená na 4 vyučovacie hodiny, ŠKD a stravovanie nebude. Je nevyhnutné, aby zamestnanci školy a jeden zo zákonných zástupcov detí a žiakov, absolvovali antigénové testovanie na Covid 19 s preukázateľnou negativitou testu. Certifikát o testovaní nesmie byť starší ako 7 dní.

            2.Rodič vyplní Vyhlásenie o bezinfekčnosti online na Edupage.

            3.Rodič podpíše vyhlásenie, že má negatívny test. V prípade, ak by bolo nepravdivé, tak rodič bude niesť trestnoprávnu zodpovednosť. Stiahnuť si ho môžete nižšie a doniesť v deň nástupu. (Kópia negatívneho výsledku testu sa neprikladá!!!).

            4.Platí prísny zákaz vstupu rodičov do vnútorných priestorov materskej a základnej  školy!!! Deti a žiaci absolvujú ranný filter – meranie teploty. Rodičia sú povinní v areáli školy dodržiavať ROR.

            5.Je možné testovať sa dňa 27.02.2021 ( v sobotu), na Zdravotníckom stredisku v Želovciach, po registrácii na www.zelovce.sk.

            6.Nástup detí  MŠ a žiakov ZŠ, nahlásia rodičia najneskôr v sobotu (po testovaní)  cez Edupage alebo telefonicky na MŠ p.Kiššimonovej na ZŠ triednym učiteľkám, aby sme vedeli zabezpečiť dodržanie prísnych hygienických a bezpečnostných opatrení.

          • Oznam - prevádzka na 1.stupni ZŠ a ŠKD od 26.2.2021 v obmedzenom režime

          • Vážení rodičia, vedenie ZŠ s MŠ v Želovciach v spolupráci so zriaďovateľom – Obec Želovce a RÚVZ vo V.Krtíši, vám oznamuje:

            1. Od  26.02.2021 bude vyučovací proces v ZŠ  prebiehať v obmedzenom režime.
            2. Počet vyučovacích hodín sa upraví na 4 vyučovacie hodiny.
            3. ŠKD(školský klub detí) a stravovanie žiakov nebude v prevádzke.

            Uvedená zmena vo vyučovacom procese je spôsobená momentálnym zdravotným obmedzením pracovníka Obecného úradu.

            Žiadame rodičov žiakov ZŠ, aby svoje deti prevzali od triednych učiteliek  hneď po skončení vyučovania, resp. sa dohodli s triednou učiteľkou na vyprevadení žiaka na autobus.      

          • Pokračujeme prezenčne na MŠ, 1.stupni ZŠ a ŠKD

          • Vedenie školy v spolupráci so zriaďovateľom oznamujú rodičom nasledovné:

            1.Od 22. februára 2021 prevádzka materskej školy, 1.stupňa ZŠ, ŠKD a školskej výdajne,  pokračujú v riadnom režime. Je nevyhnutné, aby zamestnanci školy a jeden zo zákonných zástupcov detí a žiakov, absolvovali antigénové testovanie na Covid 19 s preukázateľnou negativitou testu. Certifikát o testovaní nesmie byť starší ako 7 dní.

            2.Rodič vyplní Vyhlásenie o bezinfekčnosti online na Edupage.

            3.Rodič podpíše vyhlásenie, že má negatívny test. V prípade, ak by bolo nepravdivé, tak rodič bude niesť trestnoprávnu zodpovednosť. Stiahnuť si ho môžete nižšie a doniesť v deň nástupu. (Kópia negatívneho výsledku testu sa neprikladá!!!).

            4.Platí prísny zákaz vstupu rodičov do vnútorných priestorov materskej a základnej  školy!!! Deti a žiaci absolvujú ranný filter – meranie teploty. Rodičia sú povinní v areáli školy dodržiavať ROR.

            5.Je možné testovať sa dňa 20.02.2021 ( v sobotu), na Zdravotníckom stredisku v Želovciach, po registrácii na www.zelovce.sk.

            6.Nástup detí  MŠ a žiakov ZŠ, nahlásia rodičia najneskôr v sobotu (po testovaní)  cez Edupage alebo telefonicky na MŠ p.Kiššimonovej na ZŠ triednym učiteľkám, aby sme vedeli zabezpečiť riadny chod školy, tiež dodržanie prísnych hygienických a bezpečnostných opatrení.

          • Oznam - prevádzka MŠ od 15.2.2021

          • Vedenie školy v spolupráci so zriaďovateľom oznamujú rodičom nasledovné:

            1.Od 15. februára 2021 prevádzka materskej školy pokračuje v riadnom režime. Je nevyhnutné, aby zamestnanci školy a jeden zo zákonných zástupcov detí a žiakov, absolvovali antigénové testovanie na Covid 19 s preukázateľnou negativitou testu. Certifikát o testovaní nesmie byť starší ako 7 dní.

            2.Rodič vyplní Vyhlásenie o bezinfekčnosti online na Edupage.

            3.Rodič podpíše vyhlásenie, že má negatívny test. V prípade, ak by bolo nepravdivé, tak rodič bude niesť trestnoprávnu zodpovednosť. Stiahnuť si ho môžete nižšie a doniesť v deň nástupu. (Kópia negatívneho výsledku testu sa neprikladá!!!).

            4.Platí prísny zákaz vstupu rodičov do vnútorných priestorov materskej školy!!!

            5.Je možné testovať sa dňa 13.02.2021 ( v sobotu), na Zdravotníckom stredisku v Želovciach.

            6.Nástup detí  MŠ, nahlásia rodičia najneskôr v sobotu (po testovaní)  cez Edupage alebo telefonicky pani A.Kiššimonovej.

          • Úspech deviatakov na olympiádach

          • Deviataci dosiahli v nepriaznivej dobe dištančného vzdelávania veľký úspech. Zastupovali našu základnú školu v okresných kolách vedomostných olympiád. V OK  online olympiády z ANJ získala  Natália Lajtošová vynikajúce 2.miesto.  Norbert Petrovský sa umiestnil na výbornom 2. mieste v OK online GO a postupuje do krajského kola, Dominika Vaškorová bola úspešná riešiteľka online GO. Deviatakom ďakujeme za ukážkovú reprezentáciu školy, pani učiteľkám Mgr.G.Molnárovej a Mgr.Z.Kováčovej  za odborné vedenie a prípravu žiakov. Prajeme im čo najlepšie zvládnutie posledného ročníka ZŠ a úspešné pokračovanie štúdia na vybraných stredných školách

  • Fotogaléria

      zatiaľ žiadne údaje