• Stretnutie s bývalými žiakmi našej školy

          • Dňa 27. januára sa uskutočnilo stretnutie s absolventami Základnej školy v Želovciach, ktorí navštevovali našu školu v rokoch 1993-2002.Stretnutie sa najprv začalo v budove ZŠ v bývalej triede, kde po privítaní organizátorkou stretnutia Mgr. Veronikou Tóthovou - Príbeliovou každí zo zúčastnených porozprával o sebe, o svojej rodine, o práci a svojom živote od skončenia základnej školy. Stretnutia sa zúčastnilo 17 absolventov a traja bývalí triedni učitelia Ing. Jana Valterová, Mgr. Robert Schmidt a Mgr. Zita Kováčová. V príjemnej atmosfére plného smiechu a emócií si prezreli areál školy, jednotlivé triedy a na pamiatku sa zapísali do kroniky školy. S úctou spomínali na svojich vyučujúcich, ktorí ich počas štúdia vyučovali a vyzbrojili vedomosťami do života a ďalšieho štúdia. Stretnutie pokračovalo posedením vo Fontáne a rozprávaním ďalších zážitkov a príjemných spomienok. Pri rozlúčke bol návrh zorganizovať po pár rokoch ďalšie stretnutie. Dúfame, že sa to podarí.

            Foto zdroj: archív

          • Vyslovenie pochvaly a poďakovania pre našu školu

          • ​​​ZO Jednota dôchodcov na Slovensku v Želovciach, ... "vyslovuje pochvalu a poďakovanie všetkým pedagógom a školákom za snahu o prebudenie pradávnych krásnych zvykov"... "Chceme uveriť že sa prelomí nezáujem o veci verejné, že naša obec bude žit' družnejšie, že budeme ústretovejší jeden voči druhému. Naše združenie sa o to usiluje každou svojou iniciatívou". Viac v liste v prílohe dolu.

          • Prímestská autobusová doprava - ZMENA!!!

          • Vážení rodičia. Od 01.01.2024 sa mení forma cestovných lístkov v rámci integrovaného dopravného systému v Banskobystrickom kraji. Viac informácií získate v informačnom letáku, na webovej stránke www.idsbbsk.sk alebo v Zákazníckom centre IDS BBSK. Informačný leták nájdete aj v prílohe dolu. Zákaznícke centrum IDS BBSK vo Veľkom Krtíši, ul. SNP 35 (OC Kocka). Zodpovedný vedúci: Ing. Martina Kubušová, tel. +421 910 293 136

            Otváracie hodiny:

            PO: 08:00 – 12:00, 12:30 – 16:00

            UT: 08:00 – 12:00, 12:30 – 16:00

            ST: 10:00 – 12:00, 12:30 – 18:00

            ŠT: 08:00 – 12:00, 12:30 – 16:00

            PI: 08:00 – 12:00, 12:30 – 16:00

            Sobota a Nedeľa: zatvorené  

            Foto zdroj: archív

          • 2.miesto v okresnom kole Olympiády z anglického jazyka

          • ​​​​​​Dňa 17.1. 2024 sa uskutočnilo okresné kolo Olympiády z anglického jazyka v Centre voľného času vo Veľkom Krtíši. Súťaž sa skladala z dvoch častí. V písomnej časti sa preskúšali zručnosti ako čítanie a počúvanie s porozumením, gramatika a slovná zásoba. V ústnej časti boli dve úlohy, rozhovor (role play) a príbeh (picture story). Našu školu reprezentoval žiak siedmeho ročníka Filip Pavlovkin, ktorý sa umiestnil na krásnom druhom mieste. Filipovi gratulujeme za vzornú reprezentáciu školy.  Pani učiteľke Mgr.G.Molnárovej ďakujeme za vzornú prípravu žiaka:)​​

            Foto zdroj: archív

          • Poďakovanie & Ocenenie "Škola s dobrým srdcom"

          • "V mene občianskeho združenia Koľko Lásky by sme sa Vám chceli touto cestou čo najsrdečnejšie poďakovať, že sa ZŠ s MŠ Želovce stala dôležitou súčasťou našej zbierky Koľko Lásky sa zmestí do krabice od topánok v roku 2023. Aj vďaka Vám bola naša zbierka tento rok úspešná a potešila desaťtisíce seniorov po celom Slovensku. Spoločne sme to dokázali! Ako malé poďakovanie Vám udeľujeme čestné ocenenie "Škola s dobrým srdcom". Certifikát nájdete v prílohe. Nech je pre Vás pripomenutím, že aj malá pomoc dokáže naozaj veľa, keď je dlhodobo udržateľná a jednotná. Budeme preto radi, ak sa aj v budúcom roku zapojíte do našich celoročných výziev ako oficiálny partner. Sledujte ich na našom webe www.kolkolasky.sk alebo na sociálnych sieťach Facebook a Instagram Prajeme Vám, Vašim žiakom a pedagógom požehnané vianočné sviatky v kruhu najbližších, hlavne veľa zdravia, štastia a lásky v Novom roku!"

            Silvia Slobodová & Jana Galatová

            Koľko Lásky o.z.

    • Fotogaléria

        zatiaľ žiadne údaje