• Mimoriadny oznam !!! "Obedy zadarmo" od 1.9. 2022

          • Ústredie práce upozorňuje rodičov detí od 6 do 15 rokov, na novelu zákona, ktorá dáva niektorým skupinám rodičov na výber - zvýšený daňový bonus na dieťa alebo poskytnutie dotácie na stravu (obed zadarmo).

            V prípade záujmu o dotáciu na podporu stravovacích návykov dieťaťa podľa zákona č. 544/2010 Z. z. o dotáciách v pôsobnosti Ministerstva práce, sociálnych vecí a rodiny SR v znení neskorších predpisov, nebude na toto dieťa uplatnený nárok na sumu daňového zvýhodnenia na vyživované dieťa, ktoré nedovŕšilo 15 rokov veku podľa zákona č. 595/2003 Z. z. o dani z príjmov v znení neskorších predpisov.

            Čestné vyhlásenie – v prílohe, je potrebné podpísať a obratom doručiť do 26.07.2022 na Obecný úrad v Želovciach.

          • "Ahoj školský rok 2021/2022 - hurá na prázdniny"

          • 30.06.2022 sme sa opäť po roku zišli, aby sme slávnostne ukončili školský rok 2021/2022. Žiaci si prevzali "Pochvaly riaditeľom školy" a knižné odmeny, ktoré im boli udelené za úspešnú reprezentáciu v OK – Rozprávkové vretienko, Slávik Slovenska, Matematická olympiáda, anglický jazyk, dejepis, geografia, pytagoriáda, v celoslovenskej súťaži "Matematický klokan", Môj farebný svet a v projekte Zelená škola, ďalej za výborné vyučovacie výsledky, správanie, vzornú dochádzku, za výsledky v umeleckých a športových súťažiach. Krásne slnečné leto želáme všetkým :)

          • "Slávnostná rozlúčka s deviatakmi"

          • 28. júna 2022 sme sa rozlúčili s deviatakmi. Odzneli slávnostné príhovory a poďakovania. Poďakovanie a rozlúčka s triednym učiteľom Mgr. Jánom Geregaiom, vedením školy i s pedagógmi. Po prázdninách sa z nich stanú čerství stredoškoláci, my želáme všetkým úspešný štart, veľa šťastia a študijných úspechov :)

          • Rozlúčková slávnosť v MŠ

          • Čas neúprosne letí vpred a nastal opäť koniec školského roka a čas rozlúčky s predškolákmi, ktorí opustia MŠ a v septembri nastúpia do prvého ročníka ZŠ. Po úvodnom príhovore pani riaditeľky ZŠ s MŠ a zástupkyne MŠ ktorá sa v mene celého kolektívu MŠ rozlúčila a popriala predškolákom veľa úspechov v škole  sa začal program s predškolákmi. Naši predškoláci sa rozlúčili so svojimi kamarátmi pekným rozlúčkovým programom. Pani učiteľky pripravili spomienkové video pre rodičov s fotkami detí a premietli ich na interaktívnej tabuli. Pani učiteľky rozdali deťom darčeky, kytičky a fotky ako spomienku na materskú školu. Po úvodnej časti nechýbalo ani sladké občerstvenie vo forme chutnej torty. Po ukončení programu deti s rodičmi a učiteľkami spevom a dobrou náladou odniesli tablo do obchodu. Naši už budúci žiaci zažili v škôlke  nezabudnuteľný deň ,ktorým sa pre deti končí čas ´´iba hrania´´  a začína čas učenia a zodpovednosti za svoje dosiahnuté vedomosti a zručnosti.

    • Fotogaléria

        zatiaľ žiadne údaje