• "Koniec školského roka 2022/2023 - hurá na prázdniny"

          • Školský rok 2022/2023 sme slávnostne ukončili 30.06.2023. Žiaci boli odmenení knižnými a vecnými odmenami, pochvalami riaditeľom školy a triednym učiteľom. Knižné odmeny a ceny im boli udelené za úspešnú reprezentáciu školy v KK – streľby, za OK súťaží – Chemická olympiáda, Matematická olympiáda, pytagoriáda, olympiáda z nemeckého jazyk, dejepis, geografia,olympiáda zo SJL, Englishstar, v celoslovenských súťažiach "Matematický klokan“, "Maksík", "Maks", "Všetkovedko", za Deň zručností, Môj farebný svet, Cesty za poznaním minulosti, Hasič-pretekár, ďalej za výborné vyučovacie výsledky, správanie, vzornú dochádzku, za výsledky v umeleckých a športových súťažiach. Ceny venovalo vedenie školy. Krásne slnečné leto želáme všetkým :)

            Foto zdroj: archív

          • "Rozlúčková žiakov 9.ročníka"

          • ​​​​​                                                                   Rozlúčky netrvajú navždy,

                                                                             rozlúčky neznamenajú koniec.

                                                                          Znamenajú len to, že mi budeš chýbať,

                                                                             kým sa znova nestretneme.”

                                                                                       – Neznámy autor -

            Rozlúčková s deviatakmi sa konala dňa 27.6.2023 o 13:00. So školou sa lúčilo 24 žiakov. Každý žiak bol prijatý na strednú školu. Žiaci predviedli slávnostný program, svoj príhovor prečítali: zástupca žiakov, triedna učiteľka a pani riaditeľka. Po slávnostnej časti nasledovalo pohostenie a diskotéka pre žiakov.​​​​​​

            Foto zdroj: archív

          • Škola v prírode - Ždiar"

          • Žiaci 4. ročníka sa v dňoch od 19. 06. - 23. 06. 2023 zúčastnili školy v prírode - Ekolandia v Ždiari. Program bol zameraný na spoznávanie a ochranu prírody. Počas pobytu navštívili krásnu Javorovu dolinu, drevený kostolík sv. Anny, či prezidentský zámoček v Tatranskej Javorina, z ktorého bol nádherný výhľad. Prešli Monkovu dolinu, obdivovali krásu Belianskych Tatier. Počas túry sa osviežili v horských potokoch. Navštívili Beliansku jaskyňu, múzeum Ždiarsky dom. V prírode ochutnávali rôzne rastlinky - kysličku, ďatelinu, šťaveľ a dokonca aj mladé smrekové výhonky. Počasie bolo výborné a žiaci si školu v prírode užili. Na záver dostali certifikát mladého ekológa. Ďakujeme pedagogickému dozoru Mgr.Kamile Mišurdovej a Mgr.Gertrúde Molnárovej.

          • "Rozlúčka s predškolákmi"

          • Ako to už v júni býva zvykom, ani tento rok to nebolo inak. S blížiacim sa koncom školského roka nastal čas, aby sme sa rozlúčili s našimi predškolákmi. Dňa 28.06.2023 sa v našej škôlke uskutočnila rozlúčková slávnosť. Na úvod sme si  pripravili pre rodičov krátke video s fotkami, kde sme sa vrátili  do spomienok, keď deti vkročili prvýkrát do škôlky. Naposledy si deti v materskej škole zaspievali, zatancovali a zarecitovali básničky. Nastal čas lúčenia a okrem krásnych spomienok na čas strávený v materskej škole si naši predškoláci odniesli na pamiatku knižky a pochvalné listy  od pani riaditeľky a pani učiteliek z materskej školy. Prichádza čas, kedy si už predškoláci odložia svoje hračky a budú sa prispôsobovať dôležitejším každodenným povinnostiam. Všetkým našim predškolákom prajeme, aby v septembri s radosťou nastúpili do vytúženej školy a aby boli naďalej takí šikovní  a robili všetkým okolo seba radosť.

            Foto zdroj: archív

    • Fotogaléria

        zatiaľ žiadne údaje